Salon

Geknipt voor iedereen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat weten de haarstylistes van kapsalon Cissors in Arnhem maar al te goed. Eigenaresse Francisca en haar team vervullen met veel plezier zoveel mogelijk knip-, föhn- en kleurwensen. Zij adviseren je graag over wat goed bij jou en je haar past en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij netjes gekapt en blij weer naar huis gaat.

De ontspannen sfeer in de salon, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de kennis over de nieuwste trends op haargebied zorgen ervoor dat iedereen – van jong tot oud – zich thuis voelt bij Cissors.

_IGP6872a-bm kopie

Extra service naast het knippen

Naast het wassen, knippen, kleuren en föhnen biedt Cissors Arnhem je extra services. Deze service varieert van een extra kopje koffie in de salon tot  je make-up en nagels verzorgen.
Vraag gerust naar de mogelijkheden: (026) 351 21 01.

 

 

 

 

 

_IGP6868a-bm kopie

Trendy kapsels dankzij bijzondere kniptechniek

Het team van Cissors gebruikt een unieke kniptechniek om snel trendy kapsels te creëren.
Door met verschillende, dubbele scharen te knippen kunnen de haarstylistes tegelijk knippen, uitdunnen (efileren) en vormgeven.

 

 

 

 

Cissors P gratisGratis parkeren bij Cissors Arnhem

Je vindt Cissors op Geitenkamp 13 in Arnhem. De salon is makkelijk bereikbaar met de stadbus (bijvoorbeeld lijn 7: halte Marktplein, of lijn 8: halte Zaslaan). Kom je met de auto? Dan kun je vlakbij de salon gratis parkeren op het marktplein.

 

 

 

 

 

Laat je haar, hoofd en nagels verwennen bij kapsalon Cissors in Arnhem.

Facebookmail
Call Now Button