Extra service

Meer dan alleen een kapsalon

Cissors Arnhem is meer dan alleen een kapsalon. Service verlenen vinden we vanzelfsprekend en jou zo mooi mogelijk maken is ons doel. Waar kunnen we je mee helpen?

Dirk_visage_double-665158Visagie

Op een bijzondere dag (bijvoorbeeld een bruiloft) wil je er natuurlijk graag op je mooist uitzien. Naast een prachtige haarcoupe maakt een mooie make-up het plaatje dan helemaal àf. Onze make-up specialiste, Laura, laat in onze salon jouw visagie perfect aansluiten op je haarstijl. Het knippen en de visagie kun je in één afspraak combineren. Zo heb je in korte tijd het mooiste resultaat.

 

 

Dirk_nagel_1_hand-302802_1920Nagelbehandeling

Zit je haar goed en is je make-up in orde? Dan zorgt een nagelbehandeling voor de finishing touch.

Onze specialistes, Kimberly en Laura, werken met gel polish. Dit is een praktisch systeem voor zowel natuurlijke- als kunstnagels. Je brengt de polish aan als een nagellak. Omdat het laag voor laag uithardt onder een UV-lamp, heeft het echter de houdbaarheid van een gel. Op een gezonde, natuurlijke nagel blijft onze gel polish wel twee tot drie weken zitten.

 

_IGP6757a-bm kopieMet de Winkelbus naar Cissors

Iedereen die niet (meer) op eigen gelegenheid kan reizen kan op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur gebruik maken van de gratis Winkelbus. Deze bus brengt je op afspraak naar het Winkelplein Geitenkamp. Heb je de Winkelbus nodig? Bel dan 06 16 99 40 57 en maak een afspraak met de chauffeur van dienst.

 

 

Dirk_kindopvang_Samenst2_kindergarten-504672_1920Haren knippen op het kinderdagverblijf

Eens in de zes weken knippen wij de allerjongsten op hun kinderdagverblijf, bijvoorbeeld bij het Elfenbosch en het Kuikentje. Wil je jouw zoon of dochter op zijn of haar kinderdagverblijf laten knippen? Meld je dan aan bij de leiding van het kinderdagverblijf.

 

 

 

Wat kunnen we voor jou doen? Het team van Cissors Arnhem helpt je graag.

Facebookmail
Call Now Button